## Answer :

$45.25 is how much you have to pay and I'm not too sure but I think it's 40%

$65/100 = 0.65

$0.65x15 = 9.75$

$65-9.75 = $55.25

$55.25-$10 = $45.25

Answer = $45.25

$0.65x15 = 9.75$

$65-9.75 = $55.25

$55.25-$10 = $45.25

Answer = $45.25